Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2009

Obama day today - Ένας μαύρος θα μας σώσει

Ο πλανήτης ολόκληρος βάφτηκε μαύρος από χαρά. Ο Μπέννυ (Ομπάμα) ορκίστηκε πρόεδρος. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ξεφορτωθήκαμε επιτέλους τον γελαδάρη! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΟΟΟ!!!!

It's Obama day today. Εντάξει, στην εκλογή του πριν λίγο καιρό ολόκληρος ο πλανήτης ξαφνιάστηκε χαρούμενα με το "Yes, we can" και την εικόνα του πρώτου μαύρου προέδρου, αλλά κανείς δεν το είχε συνειδητοποιήσει πραγματικά μέχρι να τον δει με το χέρι στη Βίβλο.

Πριν 24 ώρες, ο Michael Moore έγραφε στο site του "Just Hours Away":
"...We have made it through the Dark Ages and here we are, in one of the most redemptive moments history has ever witnessed. Barack Obama is our best hope to get it right, to heal our national soul, to reach out to the rest of the world with an olive branch instead of shocking brutality..."

Αν και το χαμόγελο σχεδόν πάγωσε σε όλο τον σκεπτόμενο κόσμο βλέποντας τον Μπέννυ να τσαλαβουτά στην Χαβάη όταν στη Γάζα γινότανε του Ολοκαυτώματος, αλλά η αλήθεια είναι ότι μετά τον G.W.Bush (φτου-κακά), απλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι χειρότερος ως πρόεδρος. Αν τηρήσει έστω και τα μισά από όσα είπε στην ομιλία της ορκωμοσίας του εχθές, τότε μάλλον έχουμε αρκετά να ελπίζουμε από τον "δικό μας" μαύρο (black dude):Εμείς δυστυχώς δεν έχουμε κανονικό μαύρο στην πολιτική σκηνή, γι' αυτό το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τιμήσουμε τον Μπέννυ με τον δικό μας τρόπο, υπό τους ήχους του Ζαμπέτα:Και ένα εορταστικό βιντεάκι, με τον αξεπέραστο επί σκηνής μαύρο, all-time-classic, Bobby Farrell των Boney M, που τα σπάει στη σκηνή χοροπηδώντας και ανεμίζοντας το μαλλί-αφάνα:ΥΓ: Τσιμπήστε με... Τσιμπήστε με κάποιος... Στ' αλήθεια τελειώσαμε με τον γελαδάρη;...
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: